Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2006 17:54

Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.

Α’ Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 15/12/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στο Κορωπί Αττικής, Ιωάννου Μεταξά 80, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας, προς το σκοπό διαγραφής ζημιών, δια μειώσεως της ονομαστικής αξίας των μετοχών. Τροποποίηση του περί μετοχικού κεφαλαίου άρθρου 5 του Καταστατικού. Οι κύριοι μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στην Γενική Συνέλευση οφείλουν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την πραγματοποίησή της να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρίας (Ιωάννου Μεταξά 80- Κορωπί Αττικής τηλ. 210-9792500) τις βεβαιώσεις δέσμευσης των μετοχών τους, που θα ζητήσουν από το χειριστή του λογαριασμού τους ή τη βεβαίωση δέσμευσής τους από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (ΚΑΑ) σε περίπτωση που οι μετοχές τους βρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό του ΚΑΑ ,καθώς και τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων τους και να συμμορφωθούν εν γένει με τις διατάξεις του Νόμου και του Καταστατικού της εταιρίας.

ΑΛΥΣΙΔΑ Α.Β.Ε.Ε.

Α. Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της Εταιρίας, την 20/12/2006, ημέρα Τεταρτη και ώρα 10:00, στην εδρα της Εταιρίας, 14 χλμ Θεσ/νικης - Πολυγυρου, Θέρμη Θεσσαλονίκης, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αναπροσαρμογής παγίων. 2. Ονομαστικοποίηση των μετοχών της εταιρίας. Οι Μέτοχοι κάτοχοι κοινών μετοχών, που επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 25 του Καταστατικού της Εταιρίας, πρέπει να δεσμεύσουν νόμιμα τις μετοχές τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση. Μέχρι την ίδια ημερομηνία πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία και τα αποδεικτικά των ως άνω δεσμεύσεων, καθώς και τυχόν εξουσιοδοτήσεις και πληρεξούσια των αντιπροσώπων των Μετόχων.

Β. Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της Εταιρίας, την 20/12/2006, ημέρα Τεταρτη και ώρα 11:00, στην εδρα της Εταιρίας, 14 χλμ Θεσ/νικης-Πολυγυρου, Θέρμη Θεσσαλονίκης, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αναπροσαρμογής παγίων. 2. Ονομαστικοποίηση των μετοχών της εταιρίας. Οι Μέτοχοι κάτοχοι κοινών μετοχών, που επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 25 του Καταστατικού της Εταιρίας, πρέπει να δεσμεύσουν νόμιμα τις μετοχές τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση. Μέχρι την ίδια ημερομηνία πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία και τα αποδεικτικά των ως άνω δεσμεύσεων, καθώς και τυχόν εξουσιοδοτήσεις και πληρεξούσια των αντιπροσώπων των Μετόχων.