Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2001 18:52

Εγκρίθηκε το ενημερωτικό δελτίο της Βιβλιοσυνεργατικής

Το Δ.Σ. του Χ.Α.Α. ενέκρινε κατά την σημερινή του συνεδρίαση το ενημερωτικό δελτίο της κάτωθι εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών:

«ΒΙΒΛΙΟΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Ε» για την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και την εισαγωγή της εταιρίας στην Παράλληλη Αγορά του Χ.Α.Α.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που εγκρίθηκε:

Η εταιρία «ΒΙΒΛΙΟΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Ε› θα διαθέσει 1.218.000 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές ως εξής: 1.160.000 με δημόσια εγγραφή και 58.000 με ιδιωτική τοποθέτηση.

Το Δ.Σ. του Χ.Α.Α. ενέκρινε κατά την σημερινή του συνεδρίαση τα ενημερωτικά δελτία των κάτωθι εισηγμένων εταιριών:

- «ΛΟΤΖΙΚ ΝΤΑΤΑ ΙΝΦΟΡΜΕΪΣΟΝ ΣΥΣΤΕΜΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Α.Ε.›, με διακριτικό τίτλο «LOGICDIS S.A.›, για την μετάταξη της από την Παράλληλη στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.Α.

- «LAMDA DEVELOPMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ› για την μετάταξη της από την Παράλληλη στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.Α.

Σύμφωνα με τα ενημερωτικά δελτία που εγκρίθηκαν:

Η εταιρία «ΛΟΤΖΙΚ ΝΤΑΤΑ ΙΝΦΟΡΜΕΪΣΟΝ ΣΥΣΤΕΜΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Α.Ε.› προβαίνει σε μετάταξη των 66.856.620 κοινών ονομαστικών μετοχών της από την Παράλληλη στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.Α. χωρίς Δημόσια Εγγραφή και Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.

- Η εταιρία «LAMDA DEVELOPMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ› προβαίνει σε μετάταξη των 14.496.250 κοινών ονομαστικών μετοχών της από την Παράλληλη στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.Α. χωρίς Δημόσια Εγγραφή και Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.

Επίσης, το Δ.Σ. του Χ.Α.Α. ενημερώθηκε για τα πληροφοριακά σημειώματα των κάτωθι εταιριών:

- «ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ Η/Υ (ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ) Α.Ε.Β.Ε›, από την οποία είχε ζητηθεί, σύνταξη πληροφοριακού σημειώματος για την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, για την εξαγορά του 91% της εταιρίας «INTERNATIONAL COMPUTER ENTERPRISE N.V›, του 30% της εταιρίας «ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ Α.Ε.Β.Ε›, του 10% της εταιρίας «ΛΙΘΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε›, του 41% της εταιρίας «AVIA ELECTRONICS A.E.› και του 57,63% της εταιρίας «PROGRESS SOLUTION A.E?.

- «ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε› από την οποία είχε ζητηθεί, σύνταξη πληροφοριακού σημειώματος για την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού για την εξαγορά της εταιρίας «ΖΕΤΑ Α.Ε›

- «ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΚΟΤΤΕΡΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ› από την οποία είχε ζητηθεί, σύνταξη πληροφοριακού σημειώματος για την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού για την εξαγορά της εταιρίας «ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΑΕΡΟΠΛΟΪΑ Α.Ε.› (πρώην KAL ΑΕΡΟΠΛΟΪΑ Α.Ε.›).

Τέλος, το Δ.Σ του Χ.Α.Α κατά την σημερινή του συνεδρίαση ενημερώθηκε για:

α) την μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρίας «ΠΡΟΟΔΟΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Α.Ε› απο Ευρώ 2,9347 (δρχ. 1.000) σε Ευρώ 2,93 (δρχ. 998,3975) και

β) την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρίας «ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΣ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.› σε «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ›, με διακριτικό τίτλο «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.›.