Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2006 13:03

Intracom: Παράταση χρονοδιαγράμματος διάθεσης κεφαλαίων

Την παράταση κατά ένα έτος, μέχρι τις 31.12.2007, του χρονοδιαγράμματος διάθεσης των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της απορροφηθείσας Iντρασόφτ Α.Ε. αποφάσισε σήμερα η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Intracom Holdings.

Αποφασίστηκε επίσης η αναδιάθεση, συνολικού ποσού 1.342 χιλ. ευρώ, στην εγκεκριμένη από το Χ.Α. κατηγορία επενδύσεων: «Επενδύσεις σε πάγια» (κτηριακές εγκαταστάσεις και εξοπλισμός μηχανολογικός). Το εν λόγω ποσό προέρχεται από ισόποση μείωση της κατηγορίας επενδύσεων: «Συμμετοχή σε ομοειδείς εταιρίες του Εσωτερικού και Εξωτερικού».

Επί του πρώτου θέματος της Ημερήσιας Διάταξης (Ανάκληση της απόφασης της από 27.10.2005 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας, περί έγκρισης Προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης επί μετοχών της Εταιρίας σε πρόσωπα εκ των αναφερομένων στην παρ. 9 του άρθρου 13 του ΚΝ 2190/20, ως ισχύει) για το οποίο απαιτείται αυξημένη απαρτία, η Γενική Συνέλευση των μετόχων θα συνέλθει εκ νέου σε Α' επαναληπτική συνεδρίαση εντός 20 ημερών.