Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 18:14

A.S. ΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΒΙΟΜ. ΕΤΑΙΡΙΑ Η/Υ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ Α.Ε. : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ

Ανακοίνωση H AS COMPANY A.E. σύμφωνα με το άρθρο 4.1.4.3.1. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών ανακοινώνει το  Οικονομικό Ημερολόγιο για το έτος 2017 ως ακολούθως : Ανακοίνωση των Ετήσιων Οικονομικών Στοιχείων και ...

Ανακοίνωση

H AS COMPANY A.E. σύμφωνα με το άρθρο 4.1.4.3.1. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών ανακοινώνει το  Οικονομικό Ημερολόγιο για το έτος 2017 ως ακολούθως :

  • Ανακοίνωση των Ετήσιων Οικονομικών Στοιχείων και της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης 2016 με ανάρτηση στην  ιστοσελίδα της Εταιρίας (www.ascompany.gr) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.ase.gr) - Παρασκευή 7 Απριλίου 2017.
  • Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων -  Παρασκευή 5 Μάιου 2017.

Η διοίκηση της εταιρίας προτίθεται να προτείνει στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2016.

  • Ανακοίνωση των Εξαμηνιαίων Οικονομικών Στοιχείων και της Εξαμηνιαίας Οικονομικής Έκθεσης με ανάρτηση στην  ιστοσελίδα της Εταιρίας (www.ascompany.gr) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.ase.gr) - Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017.

  Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις ως άνω ημερομηνίες ενημερώνοντας έγκαιρα το επενδυτικό κοινό με νέα ανακοίνωση.


www.ascompany.gr