Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2005 17:34

Συμμετοχή της Τρία Έψιλον στις «Ημέρες Καριέρας»

Στις «Ημέρες Καριέρας», που διοργάνωσε η εταιρεία Καριέρα Α.Ε. στις 29 και 30 Ιανουαρίου 2005 στη Θεσσαλονίκη, έλαβε μέρος η Τρία Έψιλον. Στην εκδήλωση συμμετείχαν 2.000 τελειόφοιτοι και απόφοιτοι Πανεπιστημίων της Β. Ελλάδος και 30 εταιρείες με έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα στην περιοχή που αναζητούν στελέχη υψηλών προδιαγραφών από το χώρο της ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης.

Στη διήμερη εκδήλωση οι υποψήφιοι είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους υπεύθυνους των εταιρειών και να παρουσιάσουν τις ικανότητές τους. Παράλληλα, ενημερώθηκαν σχετικά με τις εξελίξεις της αγοράς εργασίας, ενώ απέκτησαν πολύτιμη εμπειρία στις τεχνικές της συνέντευξης πρόσληψης με τους υπεύθυνους επιλογής προσωπικού. Τα βιογραφικά σημειώματα τους θα ενσωματωθούν σε τράπεζες δεδομένες των εταιρειών, με την προοπτική επαγγελματικής συνεργασίας.

Η Τρία Έψιλον, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, έχει συμμετάσχει σε «Ημέρες Καριέρας», που διοργάνωσαν εκπαιδευτικοί οργανισμοί, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις έχει προσλάβει απόφοιτους Πανεπιστημίων που συμμετείχαν σε αντίστοιχες εκδηλώσεις.