Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2005 16:56

Σε ισχύ τα προγράμματα OTEπιχειρώ και ΟΤΕπιχειρώ Plus

ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και ξεκινά άμεσα η διάθεση των νέων οικονομικών προγραμμάτων ΟΤΕπιχειρώ και ΟΤΕπιχειρώ Plus για επιχειρησιακούς και εταιρικούς πελάτες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με τα νέα οικονομικά προγράμματα ο ΟΤΕ προσφέρει στην αγορά των επιχειρήσεων ιδιαίτερα ανταγωνιστικά τιμολόγια. Κύριο χαρακτηριστικό των προγραμμάτων είναι η προσφορά σημαντικών μειώσεων, ανάλογα με το ύψος του λογαριασμού ανά κατηγορία κλήσεων.

Αναλυτικά, για τους επιχειρησιακούς πελάτες, το πρόγραμμα ΟΤΕΠΙΧΕΙΡΩ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις έως 10% στις αστικές και έως 25% στις υπεραστικές κλήσεις και σημαντική μείωση στο εφάπαξ τέλος εγγραφής από 10 € σε 3 €, ενώ συνεχίζουν να υφίστανται οι υπάρχουσες μειώσεις έως 35% στις διεθνείς κλήσεις (για 1 έως 3 χώρες).

Για τους μεγάλους εταιρικούς πελάτες, είτε είναι ήδη εγγεγραμμένοι είτε θα εγγράφονται στο ΟΤΕΠΙΧΕΙΡΩ Plus και επιθυμούν να λαμβάνουν ένα ενιαίο λογαριασμό ανά ΑΦΜ, καθιερώνονται χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο στις αστικές και υπεραστικές κλήσεις, μεγαλύτερες μειώσεις έως 10% στις αστικές και έως 25% στις υπεραστικές κλήσεις, ενώ παραμένουν οι υφιστάμενες μειώσεις έως 18% σε όλες τις διεθνείς κλήσεις.