Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2005 17:18

Νέα υπηρεσία από τη Vodafone

Μια νέα υπηρεσία η οποία απευθύνεται σε επαγγελματίες που αναγκάζονται να έχουν ένα προσωπικό και ένα υπηρεσιακό κινητό τηλέφωνο, προσφέρει η Vodafone σε όλους τους συνδρομητές της, ανεξάρτητα αν έχουν σύνδεση με συμβόλαιο ή καρτοκινητή.

Πρόκειται για το Vodafone 2gether, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της Vodafone να έχουν δύο αριθμούς σε μια συσκευή με μια μόνο κάρτα sim. Συγκεκριμένα, υπάρχουν δύο γραμμές από μια συσκευή: μία κύρια από την οποία θα πραγματοποιούνται οι εξερχόμενες κλήσεις και μία δευτερεύουσα, η οποία μπορεί να παραμένει είτε ανοιχτή είτε κλειστή, ανάλογα με την επιθυμία του χρήστη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στην περίπτωση που ο συνδρομητής χρησιμοποιεί ως κύρια την επαγγελματική του γραμμή και ως δευτερεύουσα την προσωπική του γραμμή, τότε εφόσον ρυθμίσει την προσωπική του γραμμή ώστε να είναι ανοικτή, τα προσωπικά του τηλεφωνήματα θα προωθούνται στην επαγγελματική του γραμμή. Αν πάλι ρυθμίσει την προσωπική του γραμμή να είναι κλειστή, τα προσωπικά του τηλεφωνήματα θα προωθούνται στον τηλεφωνητή.

Το κόστος εγγραφής στην υπηρεσία είναι 12 ευρώ (6 ευρώ για κάθε αριθμό), ενώ το μηνιαίο πάγιο για την χρήση της υπηρεσίας είναι 1,4 ευρώ και ισχύει για κάθε αριθμό με συμβόλαιο. Θα πρέπει το κινητό του συνδρομητή να είναι συμβατό με τη νέα αυτή υπηρεσία.