Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 08 Μαρτίου 2005 13:28

Inform Λύκος: Εργο για την ING Ελλάδος

Σε συνεργασία με την ING Ελληνική Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής προχώρησε η Inform Λύκος αναλαμβάνοντας τη συνολική διαχείριση των καρτών “My Privilege”.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Inform Λύκος, πρόκειται για ένα έργο που περιλαμβάνει την προσωποποίηση των πλαστικών καρτών και των εντύπων, την επικόλληση των καρτών στα αντίστοιχα έντυπα, την εμφακέλλωση, την ταξινόμηση των φακέλων και την παράδοσή τους στα ΕΛΤΑ. Το έργο εντάσσεται στις ολοκληρωμένες λύσεις “Card Fulfillment” που παρέχει η Inform Λύκος σε Τράπεζες, Ασφαλιστικές εταιρείες, Ασφαλιστικά Ταμεία, Αλυσίδες Λιανικής και εταιρείες Πετρελαιοειδών.

Η Inform Λύκος αφού προμήθευσε τις πλαστικές κάρτες “My privilege” στην ING, αναλαμβάνει πλέον και τη συνολική διαχείριση (card fulfillment) των καρτών αυτών. Η διαχείριση περιλαμβάνει την προσωποποίηση των καρτών με την θερμική επιτύπωση των στοιχείων των κατόχων στην κάρτα, την προσωποποίηση των εντύπων (card carriers) που συνοδεύουν την κάρτα, την επικόλληση των καρτών στα αντίστοιχα έντυπα και την εμφακέλλωση των εντύπων.

Επίσης, η Inform Λύκος έχει την ευθύνη για την ταξινόμηση, τη μεταφορά και την παράδοση των φακέλων στα ΕΛΤΑ για ταχυδρόμηση.

Η κάρτα “My privilege” της ING παρέχει σημαντικά προνόμια στους κατόχους της όπως ιατρικές συμβουλές, πληροφορίες για εφημερεύοντα νοσοκομεία και φαρμακεία, ιατρούς δικτύου και άλλες παροχές υπηρεσιών υγείας, φροντίδα ατυχήματος, οδική βοήθεια συνέπεια τροχαίου ατυχήματος κ.ά.