Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2005 12:48

Σεμινάρια ασφάλειας πληροφορικών συστημάτων

Δύο νέα ταχύρυθμα σεμινάρια για την Ασφάλεια Πληροφορικής και τα Ασύρματα Δίκτυα διοργανώνει η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με την εταιρεία παροχής εξειδικευμένων λύσεων διαχείρισης κινδύνου Πληροφορικών Συστημάτων, Encode A.E.

Το σεμινάριο Ethical Hacking: From Reconnaissance to Ownership, στις 11-12 Απριλίου, αναφέρεται στις νέες τεχνολογίες και πολιτικές θωράκισης ηλεκτρονικών δικτύων ενάντια σε παράνομες εισβολές και δολιοφθορές. Απευθύνεται σε System Administrators, IT Managers, Software Engineers, IT Auditors, Αναλυτές και συμβούλους που επιθυμούν να γνωρίσουν τα νέα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι hackers και την τεχνολογία που υπάρχει για την αντιμετώπιση κάθε είδους παρόμοιας απειλής.

Το σεμινάριο Securing the Wireless Enterprise, που θα πραγματοποιηθεί στις 9-10 Μαΐου 2005, θα αναλύσει την παρούσα τεχνολογία σε αρχιτεκτονική και προστασία ασύρματων δικτύων και ασύρματης επικοινωνίας. Απευθύνεται σε IT Managers, System/Network Administrators, Software Engineers, IT Auditors και σε όσους ενδιαφέρονται να συζητήσουν με ειδικούς για τις εξελίξεις της τεχνολογίας στην ανάπτυξη και προστασία ασύρματων δικτύων.

Πληροφορίες: Ελληνοαμερικανική Ένωση, τηλ: (010) 3680907 και (010) 3680927.