Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2005 10:32

ΣΕΒΕ: Επιχειρηματική αποστολή στη Ρουμανία

Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Β.Ε.), σε συνεργασία με το γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βουκουρέστι, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στο Βουκουρέστι, από 12 έως 15 Μαΐου 2005, κατά τη διάρκεια της έκθεσης δομικών υλικών και κατασκευών CONSTRUCTEXPO.

Στην επικείμενη αποστολή καλούνται να συμμετάσχουν ελληνικές εταιρείες του κλάδου των δομικών υλικών και κατασκευών. Το πρόγραμμα της αποστολής περιλαμβάνει, εκτός από την επίσκεψη στην CONSTRUCTEXPO, προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων και Ρουμάνων επιχειρηματιών, οι οποίες θα διοργανωθούν από το Γραφείο ΟΕΥ. Σημειώνεται ότι η αγορά της Ρουμανίας είναι ανοιχτή για συνεργασία σε όλους τους τομείς.

Στις ελληνικές επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος παρέχει τα εξής:

* Πλήρες πακέτο αεροπορικού εισιτηρίου και διαμονής σε ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Βουκουρέστι.

* Είσοδο στην έκθεση CONSTRUCTEXPO.

* Συνοδεία στο Βουκουρέστι.

* Πλάνο των προκαθορισμένων ραντεβού πριν την αναχώρηση των συμμετεχουσών επιχειρήσεων.

* Χρήση της αίθουσας στους χώρους της έκθεσης για την πραγματοποίηση συναντήσεων.

* Συμμετοχή στην δεξίωση λήξης όπου θα παρευρίσκονται ο Ακόλουθος ΟΕΥ και εκπρόσωποι επιχειρήσεων στη Ρουμανία.

Τα παραπάνω συμπεριλαμβάνονται στο κόστος συμμετοχής των 1.200 ευρώ κατ' άτομο πλέον ΦΠΑ 18%. Στα μέλη του Σ.Ε.Β.Ε. παρέχεται έκπτωση 10% στην παραπάνω τιμή.

Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνούν με τον Σ.Ε.Β.Ε, κα Μ. Δεμερτζή, τηλ.:2310-535.333, fax: 2310 555198, e-mail: [email protected]