Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 06 Απριλίου 2005 15:02

«Καμία απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τα αναδρομικά του ΛΑΦΚΑ»

«Δεν υπάρχει καμία απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και δεν θα σχολιάσω εσωτερικές λειτουργίες δικαστικών οργάνων. Η κυβέρνηση τοποθετήθηκε, πολιτικά και οριστικά, δια στόματος Πρωθυπουργού στις 4 Μαρτίου και η απόφαση αυτή -την οποία είχε το θάρρος να λάβει η κυβέρνηση- ισχύει στο ακέραιο. Η καταβολή των χρημάτων θα γίνει σε 5 εξαμηνιαίες δόσεις, η πρώτη των οποίων θα δοθεί στο τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2006. Για την κυβέρνηση μετρά η σαφής και αδιαμφισβήτητη πολιτική απόφαση που έλαβε και η οποία προκατέλαβε οποιαδήποτε δικαστική απόφαση με οποιοδήποτε περιεχόμενο».

Αυτό δήλωσε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Βαγγέλης Αντώναρος, κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες περί εισήγησης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κατά την εκδίκαση προσφυγής συνταξιούχου στρατιωτικού, να καταβληθούν οι κρατήσεις υπέρ ΛΑΦΚΑ, άμεσα, εφάπαξ και έντοκα http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/04/06/1030783.htm .

Όπως μάλιστα πρόσθεσε ο κ.Αντώναρος, η «συγκεκριμένη πρόταση του Πρωθυπουργού θα γίνει πράξη με νόμο» ο οποίος θα κατατεθεί μέχρι τον Ιούνιο.