Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 11 Απριλίου 2005 11:31

Νέος διευθύνων σύμβουλος στην Olympic Catering

Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στην Olympic Catering αναλαμβάνει ο ο μέχρι σήμερα συνδιευθύνων σύμβουλος, Χαρίλαος Βασιλόπουλος. Ο κ. Βασιλόπουλος θα αντικαταστήσει τον κ. Ευάγγελο Καλπία, ο οποίος, ως γνωστόν υπέβαλε την παραίτησή του http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/04/08/1031332.htm .

Ο κ. Βασιλόπουλος εργάζεται στην Olympic Catering για πάνω από 20 έτη, με σημαντικότατη εμπειρία στο τομέα του In Flight Catering. Συμμετείχε ενεργά στη διοίκηση της εταιρείας, έχοντας μάλιστα αναλάβει και υλοποιήσει επιτυχώς, την ριζική αναδιάρθρωση του οργανογράμματος και της δομής αυτής. Μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο κ. Βασιλόπουλος υποκαθιστά πλήρως τις αρμοδιότητες του κ. Καλπία.

Ως προς τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Olympic Catering, θα προταθεί η αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους από την κα Θεοδώρα Φρέρη, η οποία θα αποτελεί εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Η κα Θεοδώρα Φρέρη διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην διαχείριση παραγωγικών μονάδων, έχοντας διατελέσει για πολλά έτη Οικονομική Διευθύντρια της Everest Τροφοδοτική ΑΕΒΕ, παραγωγικού βραχίονα και θυγατρική εταιρεία της Everest AE Συμμετοχών & Επενδύσεων.