Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 11 Απριλίου 2005 13:26

ISO 9001 ΚΑΙ ΕΛΟΤ 1801 στην Μπήτρος Μεταλιμπέξ

Κατά τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2000 και ΕΛΟΤ 1801 πιστοποιήθηκε η Μπήτρος Μεταλιμπέξ ΑΕΒΕ, μέλος του ομίλου Μπήτρος Συμμετοχική.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Μπήτρος Μεταλιμπέξ ΑΕΒΕ πιστοποιήθηκε για το σύνολο των δραστηριοτήτων της, και πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά στο πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2000, για την «Εμπορία, κατεργασία και αποθήκευση προϊόντων σιδήρου και χάλυβα».

Οι φορείς που ανέλαβαν την πιστοποίηση του συστήματος Ποιότητας και του Συστήματος Υγιεινής και Ασφάλειας είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης (ΕΛΟΤ) και η LETRINA αντιστοίχως.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε πρόσφατα επενδυτικό σχέδιο επέκτασης προϋπολογισμού δαπάνης περίπου 1,1 εκατ. ευρώ. Η επένδυση αφορά τόσο στην επέκταση των αποθηκευτικών χώρων κατά 5.000 τ.μ. όσο και στον εκσυγχρονισμό του υπάρχοντος μηχανολογικού εξοπλισμού με την εγκατάσταση δύο νέων γραμμών παραγωγής

Με την πιστοποίηση της Μπήτρος Μεταλιμπέξ ο όμιλος της Μπήτρος Συμμετοχική έχει πλέον στο δυναμικό του τέσσερις εταιρίες του πιστοποιημένες κατά το πρότυπο ISO 9001.

Το γεγονός αυτό, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, αποδεικνύει τη δέσμευσή του στην παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών, που ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς των χαλυβουργικών προϊόντων.