Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 14 Απριλίου 2005 11:18

Πασχαλινές προσφορές από το δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ

Από 15 Απριλίου 2005 μέχρι 31 Μαΐου 2005 το Δίκτυο Καταστημάτων ΟΤΕ- OTESHOP προσφέρει:

· Τέσσερις μήνες δωρεάν αναγνώριση κλήσης με την εγγραφή στο οικονομικό πρόγραμμα «ΟΤΕΠΙΛΟΓΕΣ με Δωρεάν Χρόνος Ομιλίας» (με το οποίο ο καταναλωτής κερδίζει έως 4 ώρες δωρεάν χρόνου ομιλίας ανάλογα με το ύψος του λογαριασμού και μείωση έως 35%).

· Ένα mp3 player με κάθε νέα αγορά conn-X, του πλήρους πακέτου μόνιμης πρόσβασης ADSL στο Internet, που ο πελάτης εγκαθιστά μόνος του.

· 50% έκπτωση στο τέλος σύνδεσης με κάθε νέα απλή τηλεφωνική σύνδεση (PSTN) στο εξοχικό του πελάτη και εγγραφή στο οικονομικό πρόγραμμα «Κατεξοχήν». Με το πρόγραμμα «Κατεξοχήν» υπάρχει η δυνατότητα διατήρησης του τηλεφωνικού αριθμού όλο το χρόνο πληρώνοντας πάγια μόνο 6 μηνών. Με αυτόν τον τρόπο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΤΕ, η σύνδεση λειτουργεί μόνο όταν τη χρειάζεται ο καταναλωτής, 4 μήνες το καλοκαίρι, 1 μήνα τα Χριστούγεννα και 1 μήνα το Πάσχα.

· 4 μήνες δωρεάν το μηνιαίο τέλος και ένα ασύρματο τηλέφωνο με έγχρωμη οθόνη σε προνομιακή τιμή, με εγγραφή στην υπηρεσία multiISDN. Με την υπηρεσία multiISDN ο πελάτης μπορεί να έχει έως και 4 προσωπικούς τηλεφωνικούς αριθμούς σε μία σύνδεση και ένα λογαριασμό.

· Σε 12 άτοκες δόσεις ο εξοπλισμός του Ασύρματου Γραφείου. To Ασύρματο Γραφείο επιτρέπει στον καταναλωτή να «μεταφέρει» το γραφείο στο χώρο που επιθυμεί. Το πακέτο Ασύρματο Γραφείο περιλαμβάνει γραμμή ISDN και εξοπλισμό Bluetooth, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα ασύρματης πρόσβασης στη γραμμή ISDN για τον Η/Υ ή οποιαδήποτε άλλη Bluetooth τερματική συσκευή.

· Δώρο 4 μήνες επιπλέον σύνδεση και 4 μήνες ολοκληρωμένης προστασίας με την υπηρεσία OTEnet Security kit με κάθε 8μηνη σύνδεση PSTN ή 12μηνη σύνδεση ISDN της OTEnet.

· 50 ευρώ δωρεάν χρόνος ομιλίας σε όλους τους νέους πελάτες καρτοκινητής που θα ενεργοποιήσουν πακέτα COSMOΚΑΡΤΑ ή WHAT’S UP.