Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 21 Απριλίου 2005 14:10

Από 12 - 14 Μαΐου το «1st Greek Export Managers Forum»

Ένα νέο θεσμό στο χώρο των εξαγωγών εγκαινιάζει ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου - ΟΠΕ με το «1st Greek Export Managers Forum» το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 14 Μαΐου 2005 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του ΟΠΕ, το «1st Greek Export Managers Forum» είναι το πρώτο συνέδριο στο χώρο των εξαγωγών το οποίο δίνει το βήμα και το λόγο στις επιχειρήσεις και τους πρωταγωνιστές τους, τους Export Managers.

Στόχος του συνεδρίου είναι η ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης, ώστε να δημιουργηθεί ένα φιλικό προς τις εξαγωγές περιβάλλον τόσο σε επιχειρηματικό, όσο και σε θεσμικό επίπεδο, καθώς και η ανάδειξη νέων πεδίων και τρόπων προσέγγισης των αγορών-στόχων.

Στο συνέδριο καλούνται να λάβουν μέρος επιχειρηματίες και Export Managers από όλη τη χώρα που θα ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες, συμβάλλοντας έτσι στη διάδοση σύγχρονων πρακτικών για το εξαγωγικό μάρκετινγκ και τις πωλήσεις.

Η έναρξη του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου, στις 19:00, από τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργο Αλογοσκούφη.

Οι ενδιαφερόμενοι για δηλώσεις συμμετοχής και ενημέρωση μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 210 9982302 και 210 9982387.