Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 26 Απριλίου 2005 18:41

Συνεργασία Ιntrasoft με την εταιρεία Papapolitis

Την εγκατάσταση του mySAP ERP στην εταιρεία Papapolitis ολοκλήρωσε η Ιntrasoft International. Η εταιρεία Papapolitis δραστηριοποιείται από το 1967 στην πώληση ειδών μπάνιου, δαπέδου και κουζίνας, ενώ διαθέτει ήδη τρία σημεία πώλησης στο λεκανοπέδιο της Αττικής (Βούλα, Παγκράτι, Κηφισιά).

Το έργο περιελάμβανε την προμήθεια του λογισμικού και την υλοποίηση των υποσυστημάτων οικονομικής διαχείρισης, διοικητικής λογιστικής, πωλήσεων και διανομής, διαχείρισης προμηθειών και αποθηκών και ολοκληρώθηκε σε 8 μήνες.

Στη συνέχεια η εταιρεία Papapolitis ανέθεσε στην Intrasoft International ετήσιο συμβόλαιο Παροχής Υποστήριξης (Service Level Agreement) με αντικείμενο την οργάνωση και τη λειτουργία του εσωτερικού Helpdesk, την παροχή πρόσθετης εκπαίδευσης, καθώς και την ανάπτυξη πρόσθετης λειτουργικότητας.

Η Intrasoft International Α.Ε., ως Business Partner της SAP για την αγορά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν τον απαραίτητο εξοπλισμό, το λογισμικό SAP, το προπαραμετροποιημένο πακέτο εφαρμογών και την εγκατάσταση και την προσαρμογή του στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.