Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 13 Μαΐου 2005 15:04

Αλουμίνιον της Ελλάδος: Παγκόσμια διάκριση στον τομέα ασφάλειας

Αλουμίνιον της Ελλάδος: Παγκόσμια διάκριση στον τομέα ασφάλειας

Για την «Καλύτερη Επίδοση Ασφάλειας» μεταξύ μονάδων παραγωγής αλουμινίου σε όλο τον κόσμο επιβραβεύθηκε για πρώτη φορά η Αλουμίνιον της Ελλάδος, σύμφωνα με τις στατιστικές που δημοσιεύει το Διεθνές Ινστιτούτο Αλουμινίου. Η βράβευση αφορά το τις επιδόσεις της εταιρείας το 2004.

Επίσης, η Αλουμίνιον της Ελλάδος κέρδισε την ίδια διάκριση – για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά – και στην Ευρώπη, σύμφωνα με τις στατιστικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλουμινίου.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών βιομηχανία Αλουμίνιον της Ελλάδος, μέλος του Ομίλου Μυτιληναίος, έχει πιστοποιηθεί από τον ΕΛΟΤ κατά OHSAS 18001 – ΕΛΟΤ 1801, αποσπά για μία ακόμα φορά τις καλύτερες διακρίσεις που έρχονται να επισφραγίσουν την επιτυχή πορεία της εταιρείας στον τομέα της Υγιεινής και Ασφάλειας. Κατά τη διάρκεια του 2004, εξαιρετικές ήταν και οι επιδόσεις της θυγατρικής εταιρείας Δελφοί Δίστομον η οποία συμπλήρωσε περισσότερα από 3,5 έτη χωρίς κανένα ατύχημα στα μεταλλεία εξόρυξης βωξίτη.