Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 07 Ιουνίου 2005 18:24

Εργο για τον ΕΟΦ ανέλαβε η Inform Λύκος

Την προμήθεια ταινιών γνησιότητας φαρμάκων για τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) ανέλαβε η Inform Λύκος κερδίζοντας το σχετικό διεθνή διαγωνισμό.

Το έργο, προϋπολογισμού περίπου 1.000.000 ευρώ, εκτελείται σε παραγωγικές συνθήκες εκτυπώσεων ασφαλείας, χρησιμοποιώντας χαρτί ειδικών και αποκλειστικών για τον ΕΟΦ προδιαγραφών, με ταυτόχρονη εκτύπωση μεταβλητών στοιχείων που αφορούν τα δεδομένα της κάθε Φαρμακευτικής εταιρείας.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, στη βάση της πολυετούς συνεργασίας Inform Λύκος και ΕΟΦ, η Inform Λύκος έχει λειτουργήσει και συμβουλευτικά προς τον ΕΟΦ για τη συνεχή αναβάθμιση των προδιαγραφών της ταινίας και την εξέλιξή της σαν στοιχείο ανιχνευσιμότητας και αυθεντικότητας των Φαρμάκων στην Ελληνική αγορά.

Ο κ. Νίκος Φουρνογεράκης, Διευθυντής Τομέων Δικτύου και Δημοσίου της Inform Λύκος, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Η πολυετής εμπειρία της Inform Λύκος στις εκτυπώσεις ασφαλείας μας έδωσε την δυνατότητα να καλύψουμε τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου έργου και να κερδίσουμε την ανάθεση.

»Ξεχωρίσαμε στις παραγωγικές απαιτήσεις του Διαγωνισμού που μεταξύ άλλων αφορούσαν την Πιστοποίηση κτιριακών εγκαταστάσεων για παραγωγή αξιογράφων Δημοσίου από το Υπουργείο Οικονομικών (ΚΥΑ 11010/58), την δυνατότητα παροχής πολλαπλών επιπέδων Integrity Control, και την δυνατότητα εγγύησης της ασφάλειας στην συσκευασία και διανομή των ταινιών».