Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2005 18:26

Πλαίσιο Computers: Μέρισμα 0,27 ευρώ ανά μετοχή

Τη διανομή μερίσματος 0,27 ευρώ ανά μετοχή για την οικονομική χρήση 2004 ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η σημερινή ετήσια τακτική γενική συνέλευση της εισηγμένης εταιρίας Πλαίσιο Computers ΑΕΒΕ.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γιώργος Γεράρδος αναφέρθηκε στις μελλοντικές προοπτικές της εταιρείας τονίζοντας ότι η Πλαίσιο Computers στηρίζει και την ηγετική θέση και την υψηλή της ανάπτυξη στην πλήρη διαφοροποίησή της από κάθε άλλη παρεμφερή εταιρεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η διαφοροποίηση στηρίζεται, όπως είπε, στο διαφορετικό πελατειακό κοινό (60% επιχειρήσεις 40% καταναλωτές υψηλής στάθμης), στην παράλληλη χρήση διαφορετικών «καναλιών» εξυπηρέτησης (κατάλογοι, Ιντερνετ, τηλεφωνική εξυπηρέτηση) και όχι μόνο των καταστημάτων, καθώς και στη προσφορά πλήρους λύσης (συνδυασμός διαφορετικών προϊόντων και υπηρεσιών) αντί για απλή πώληση προϊόντων.

Τέλος, στην τελική ευθεία βρίσκεται η ανάπτυξη της Πλαίσιο Computers στη Βουλγαρία. Μια ομάδα 32 συνεργατών έχει ήδη εκπαιδευτεί και έχει ολοκληρωθεί ο εξοπλισμός του κεντρικού καταστήματος στην Σόφια.