Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2005 16:47

ΧΑ - Γενικές συνελεύσεις

ΠΟΥΛΙΑΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε.Β.Ε.

Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 19/07/2005, ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00, στα γραφεία της εταιρίας, Λ. Συγγρού 142, Καλλιθέα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση σύναψης Ομολογιακου δανείου και των όρων αυτού. 2. Λήψη νέας απόφασης αγοράς και πώλησης ιδίων μετοχών της εταιρείας. 3. Διάφορες ανακοινώσεις. Όσοι Μέτοχοι επιθυμούν να μετάσχουν στην Γ.Σ. πρέπει να τηρήσουν έγκαιρα τις νόμιμες προϋποθέσεις συμμετοχής.

ΙΝΤΕΡΤΕΚ Α.Ε. - ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Ετήσια Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 19/07/2005, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:30, στα επί της οδού Αφροδίτης 24 και Ριζούντος, Ελληνικού Αττικής, γραφεία της εταιρίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και Έγκριση του Ισολογισμού και των Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρικής Χρήσης που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2004 μετά από ακρόαση των Εκθέσεων του Δ.Σ. και των Ελεγκτών και διάθεση των καθαρών κερδών. 2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2004. 3. Εκλογή Ελεγκτών για την χρήση 2005 και καθορισμός της αμοιβής τους. 4. Καθορισμός αμοιβής και εξόδων κίνησης των μελών του Δ.Σ. 5. Έγκριση αμοιβής Διευθύνοντος Συμβούλου. 6. Παροχή αδείας σε Συμβούλους για την ενέργεια κατ' επάγγελμα πράξεων που ανάγονται στους σκοπούς της Εταιρίας και συμμετοχή τους στη Διοίκηση και Διεύθυνση ομοειδών εταιριών. 7. Έγκριση εκλογής ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. σε αντικατάσταση ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. που παραιτήθηκε. 8. Λήψη αποφάσεων επί ανακοινώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου. Στην Επαναληπτική Συνέλευση, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της Εταιρίας, έχουν δικαίωμα να μετάσχουν και ψηφίσουν είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, όλοι οι μέτοχοι, κάτοχοι τουλάχιστον μίας (1) μετοχής. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην παραπάνω Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση οφείλουν να καταθέσουν στο ταμείο της Εταιρίας (Αφροδίτης 24 και Ριζούντος, Ελληνικό) τουλάχιστον 5 (πέντε) ολόκληρες ημέρες πριν από την Επαναληπτική Γενική Συνέλευση τα παρακάτω έγγραφα: Α) Όσοι από τους μετόχους (κάτοχοι αποϋλοποιημένων μετοχών) έχουν Χειριστή (Τράπεζα ή Χρηματιστηριακή) στο Σ.Α.Τ., θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους μέσω του χειριστή τους και να προσκομίσουν στην Εταιρία τη σχετική βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών για τη συμμετοχή τους στην Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, που εκδίδει το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης. Β) Όσοι από τους μετόχους (κάτοχοι αποϋλοποιημένων μετοχών) δεν έχουν Χειριστή, αλλά είναι εγγεγραμμένοι στον ειδικό λογαριασμό του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών, θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους με σχετική δήλωση απ'ευθείας στο ΚΑΑ και να προσκομίσουν στην Εταιρία την πιο πάνω βεβαίωση μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης.

ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ Α.Ε.

Α’ επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 19/07/2005, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:15, στα γραφεία της έδρας της εταιρίαs (Αλεξ. Παπαναστασίου 31, Θεσ/νικη, 2ος όροφος) με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή προς έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της Δωδέκατης (12ης) Εταιρικής Χρήσης 2004 (από 1.1.2004 έως 31.12.2004) μετά από ανάγνωση των Εκθέσεων του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή και απόφαση για τη μη διανομή μερίσματος. 2. Απόφαση για την απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη χρήση 2004. 3. Εκλογή ενός Τακτικού και ενός Αναπληρωματικού Ελεγκτή από το σώμα των Ορκωτών Ελεγκτών για τη χρήση 2005 και καθορισμός της αμοιβής τους. 4. Έγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων μελών του Δ.Σ., έγκριση για σύναψη εντολής και προέγκριση ανώτατου ορίου αμοιβών για τη χρονική περίοδο από 1/7/2005 έως 30/6/2006. 5. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις. Οι μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στην Γενική Συνέλευση οφείλουν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Συνέλευσης να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρείας (Αλεξ. Παπαναστασίου 31, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310943000, fax 2310944385), τις βεβαιώσεις δέσμευσης των μετοχών τους, από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών καθώς και τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων τους, σε περιπτώσεις που μέτοχοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Γ.Σ. με αντιπρόσωπο.

ΣΑΝΥΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε.

Α’ επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της εταιρίας, την 19/07/2005, ημέρα Τρίτη και ώρα 16:30, στην έδρα της εταιρίας, στη Μεταμόρφωση Αττικής (12ο χιλ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με ανάλογη μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών. 2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας από αναπροσαρμογή των παγίων στοιχείων αποθεματικών Ν. 2065/1992 με ανάλογη αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών. 3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρείας. Όσοι εκ των κ.κ. Μετόχων επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, πρέπει να καταθέσουν τις μετοχές που κατέχουν σε άυλους τίτλους με βεβαίωση του ΚΑΑ ή του χειριστή τους σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου και του καταστατικού, στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε αναγνωρισμένη Τράπεζα ή στο ταμείο της εταιρείας, προσκομίζοντας την σχετική απόδειξη στην Διοίκηση της εταιρείας πέντε (5) πλήρεις τουλάχιστον ημέρες πριν από την συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης. Αυτοί που αντιπροσωπεύουν τους κωλυόμενους μετόχους πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με τα κατά νόμον έγγραφα αντιπροσώπευσης τα οποία οφείλουν να καταθέσουν στην εταιρεία τουλάχιστον πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την σύγκληση της Γενική Συνέλευσης.