Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων επτά μηνών επιβραδύνθηκε ο πληθωρισμός στην Τουρκία, λόγω της μείωσης των τιμών στον κλάδο των τροφίμων.
Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων επτά μηνών επιβραδύνθηκε ο πληθωρισμός στην Τουρκία, λόγω της μείωσης των τιμών στον κλάδο των τροφίμων.
Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο, ο δείκτης τιμών ενισχύθηκε κατά 7,46% έναντι του Μαρτίου του 2015, ενώ υποχώρησε κατά 0,04% έναντι του Φεβρουαρίου του 2016.
Οι αναλυτές του MarketWatch ανέμεναν αύξηση του πληθωρισμού στο 8,1% και στο 0,6% αντίστοιχα.