Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 09 Αυγούστου 2005 11:23

Inform Λύκος: Εργο για την ABC Professional Services

Η Inform Π. Λύκος Α.Ε. ανέλαβε την έκδοση των λογαριασμών των καρτών της ABC Professional Services Α.Ε., του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Το έργο περιλαμβάνει την εκτύπωση των προτυπωμένων εντύπων, την επιτύπωση των μεταβλητών στοιχείων, την εμφακέλωση και την αποστολή των λογαριασμών των τραπεζικών καρτών που διαχειρίζεται η ABC.

Η Inform Λύκος, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ανέλαβε το συνολικό outsourcing των λογαριασμών των τραπεζικών καρτών που διαχειρίζεται η ABC. Το έργο περιλαμβάνει την εκτύπωση των εντύπων και των φακέλων των λογαριασμών, την επιτύπωση των μεταβλητών δεδομένων και την αυτόματη εμφακέλωση των φύλλων κάθε λογαριασμού μαζί με τα τυχόν διαφημιστικού ή ενημερωτικού περιεχομένου ένθετα.

Τέλος, η Inform Λύκος είναι υπεύθυνη για την ταξινόμηση, τη μεταφορά και την παράδοση φακέλων στα ΕΛΤΑ ή στην ίδια την Τράπεζα - Εκδότη η οποία και αναλαμβάνει την παράδοση στους καρτούχους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υποστήριξη του έργου και τη δυνατότητα επεξεργασίας των αρχείων, απαιτήθηκε από την Inform Λύκος η ανάπτυξη του αναγκαίου λογισμικού με βάση τις προδιαγραφές που προέκυψαν ύστερα από συνεργασία με την ABC και την ανάλυση των απαιτήσεων του έργου.