Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2005 15:45

Η UPS χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο

Η UPS επελέγη ως ο Επίσημος Χορηγός Express Μεταφορών και Logistics των Ολυμπιακών Αγώνων Πεκίνο 2008. Η συμφωνία υπεγράφη στις 27 Ιουλίου στο Πεκίνο κατά τη διάρκεια τελετής που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή του Πεκίνου για τους Αγώνες της XXIX Ολυμπιάδας (BOCOG).

Βάσει της συμφωνίας, η UPS θα παρέχει συμβουλευτικές και διαχειριστικές υπηρεσίες logistics στην BOCOG, και θα βοηθήσει την BOCOG να αναπτύξει και να εφαρμόσει το λειτουργικό πρόγραμμα logistics για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Πεκίνο 2008. Η UPS θα παρέχει ακόμα υπηρεσίες express παραδόσεων στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις κατά τη διάρκεια των Αγώνων.

Η συμφωνία με την BOCOG αφορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες Πεκίνο 2008 και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Πεκίνο 2008, στην Κινεζική Ολυμπιακή Επιτροπή και στις Κινεζικές Ολυμπιακές ομάδες που θα αγωνίζονται στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2006 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες Πεκίνο 2008.

«Στόχος μας είναι να αναδειχθούμε σε κορυφαία εταιρεία παγκόσμιας μεταφοράς δεμάτων και logistics προς, από και εντός της Κίνας,» δήλωσε ο David Abney, πρόεδρος της UPS International. «Η χορηγία αυτή αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην ενίσχυση της παρουσίας της φίρμας μας σε μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές στον κόσμο.»