Οικονομία & Αγορές
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2005 15:24

Νέο δανειακό προϊόν από την Αγροτική Τράπεζα

Tο δάνειο εξοπλισμού, ένα νέο προϊόν που απευθύνεται σε κάθε νομικής μορφής επιχείρηση, ατομικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, με ανταγωνιστικούς όρους και δυνατότητα κάλυψης των αυξανόμενων αναγκών τους παρουσίασε η Αγροτική Τράπεζα.

Πρόκειται για ένα νέο δάνειο που αφορά χρηματοδότηση για προμήθεια, αγορά ή ανανέωση επαγγελματικού εξοπλισμού και καλύπτει κάθε μορφή υλικού ή άυλου εξοπλισμού (μηχανολογικό εξοπλισμό, έπιπλα γραφείου, Η/Υ, κ.λ.π.). Το ύψος του δανείου φτάνει το 100% της αξίας του εξοπλισμού πλέον λοιπών εξόδων και κυμαίνεται από 15.000 - 300.000 ευρώ.

Η διάρκειά του είναι από 1- 8 χρόνια και η αποπληρωμή του γίνεται με μηνιαίες, τριμηνιαίες ή εξαμηνιαίες τοκοχρεολυτικές δόσεις. Δίνεται η δυνατότητα επιλογής ανταγωνιστικού επιτοκίου και επιπλέον για τα δάνεια αυτά διάρκειας μέχρι 3 χρόνια η δυνατότητα χορήγησης έως 100.000 ευρώ με προσωπική εγγύηση.

Παράλληλα, το νέο αυτό δάνειο προσφέρει μία σειρά επιπλέον παροχών καθώς και μείωση κατά 10% του περιθωρίου προσαύξησης του επιτοκίου σε συνεπείς πελάτες. Επιπροσθέτως χορηγείται χωρίς έξοδα για τους πρώτους 3 μήνες, δηλαδή μέχρι 30.11.2005.