Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2005 14:07

Νέοι γενικοί διευθυντές στην Εθνική Τράπεζα

Ο κ. Σταύρος Γατόπουλος τοποθετείται Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού και Ενδοεπιχειρησιακής Επικοινωνίας του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Ο κ. Γατόπουλος, με πολυετή πείρα σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού στη Citibank Ελλάδος και το εξωτερικό και πρόσφατα στη Citigroup Ευρώπης, θα αντικαταστήσει από 1/10/05 τον κ. Α. Τριανταφυλλίδη, ο οποίος παραμένει ως ειδικός σύμβουλος διοίκησης για θέματα προσωπικού.

Γενικός Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών τοποθετείται ο κ. Πέτρος Οικονόμου, πρώην Διευθυντής Δικαστικού και Δικαστικός Σύμβουλος Διοίκησης της Ιονικής Τράπεζας και της Alpha Bank. Ο κ. Οικονόμου αντικαθιστά τον κ. Α. Καράμπελα ο οποίος θα συνεχίσει να συνδράμει το έργο της Διοίκησης ως Ειδικός Νομικός Σύμβουλος μέχρι 30.6.2006, οπότε και συνταξιοδοτείται.

Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής τοποθετείται ο κ. Αλέξανδρος Γεωργίτσης, μέχρι σήμερα ανώτατο διευθυντικό στέλεχος με πολυετή εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων και στην διαχείριση δικτύων πωλήσεων λιανικής.

Ο κ. Γεωργίτσης αντικαθιστά τον κ. Ιω. Φίλο, ο οποίος αποχωρεί από την τράπεζα μετά από υπηρεσία 42 ετών.