Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2005 15:41

Intralot: Πρόσθετα στοιχεία για τη συμφωνία στο Ισραήλ

Σε απάντηση επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με ανακοίνωση της Intralot για τη συμφωνία με τον Κρατικό Οργανισμό Τυχερών Παιχνιδιών του Ισραήλ, η διοίκηση της εισηγμένης αναφέρει τα εξής:

«Το σύστημα θα ξεκινήσει το 1ο τρίμηνο του 2006 και θα περιλαμβάνει την βασική πλατφόρμα διεξαγωγής των υπαρχόντων τυχερών παιχνιδιών του οργανισμού τυχερών παιχνιδιών του Ισραήλ μέσω Internet.

Η αξία για την ανάπτυξη της πλατφόρμας Internet εκτιμάται ότι θα ανέλθει συνολικά σε Δολάρια ΗΠΑ 1 εκ. Επιπλέον, η INTRALOT θα αναλάβει την υποστήριξη του συστήματος με ετήσιο τίμημα Δολάρια ΗΠΑ $0,2 εκ. Η σύμβαση είναι διετής με ετήσιες ανανεώσεις. Η σύμβαση περιλαμβάνει το δικαίωμα για την επέκταση του έργου ώστε να περιληφθεί στην πλατφόρμα B-On η διεξαγωγή των παιχνιδιών του οργανισμού μέσω κινητής τηλεφωνίας και τη διαδραστικής τηλεόρασης αλλά και η εισαγωγή παιχνιδιών νέας γενιάς (gaming content). Το ακριβές τίμημα των επεκτάσεων θα καθοριστεί μετά την σχετική ανάθεση και θα σας γνωστοποιηθεί όπως προβλέπεται».