Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2005 19:40

ΗitechSNT: Υπογραφή συμβάσεων 5,1 εκατ. ευρώ

ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ συμβάσεων ύψους 5,1 εκατ. ευρώ προχώρησε η εταιρεία Hitech SNT στις αρχές του δευτέρου εξαμήνου 2005.

Οι νέες συμβάσεις φέρνουν την εταιρεία σε πλεονεκτική θέση, σχετικά με τις προβλέψεις της, για κύκλο εργασιών στα 12 εκατ. ευρώ, εντός του 2005 σύμφωνα με τη σχετική της ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, οι συμβάσεις αφορούν την ανάπτυξη και συντήρηση μικροκυματικών ζεύξεων ύψους 2,6 εκατ. ευρώ με διετή διάρκεια και τη συντήρηση τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, που εγκαταστάθηκε κατά το προηγούμενο έτος για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, ύψους 2,5 εκατ. ευρώ με πενταετή διάρκεια.

Ήδη, η εταιρεία από τις αρχές του έτους έχει προχωρήσει στην ανάληψη νέων έργων, το ύψος των οποίων ανέρχεται στα 6,5 εκατ. ευρώ. Οι συμβάσεις, που έχει συνάψει η εταιρεία επιμερίζονται ποσοστιαία στους τρεις βασικούς τομείς δραστηριότητάς της, ως εξής: τηλεπικοινωνίες 70%, συστήματα ασφαλείας ελέγχου πρόσβασης και καταγραφής εικόνας 10% και λογισμικό 20%.

Παράλληλα, η Hitech SNT επεκτείνει τις δραστηριότητες της σε αγορές του εξωτερικού, κυρίως όσον αφορά τον τομέα των τηλεπικοινωνιών σε Κύπρο, Αλβανία, Ρουμανία και Νιγηρία.