Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2001 16:09

Μέρισμα 80 δρχ. ανά μετοχή δίνει η Μπάμπης Βωβός Α.Ε.

Τη διανομή μερίσματος 80 δραχμών ανά μετοχή αποφάσισε σήμερα η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική Α.Ε.

Επίσης, η συνέλευση αποφάσισε να προβεί σε αγορά ιδίων μετοχών μέχρι 6% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου (2.035.800 μετοχές) με κατώτατη τιμή οκτώ ευρώ και ανώτατη τιμή 18 ευρώ ανά μετοχή εντός 12 μηνών.

Σκοπός της παραπάνω απόφασης, όπως αναφέρθηκε, είναι η στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής της μετοχής για την οποία η διοίκηση της εταιρείας θεωρεί ότι στα παρόντα επίπεδα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική οικονομική κατάσταση και τις προοπτικές της.

Τέλος, ανακοινώθηκε ότι από το κτιριακό συγκρότημα που ανεγείρει επί της λεωφόρου Κηφισίας 24 στο Μαρούσι, η εταιρεία υπέγραψε με τον όμιλο της Alpha Bank προσύμφωνο πώλησης του ενός από τα δύο κτίρια και 204 θέσεων στάθμευσης. Το τίμημα της πώλησης ανέρχεται σε 7,125 δισ. δρχ. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας, οι εργασίες κατασκευής του κτιρίου αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του τρέχοντος έτους.