Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2005 10:59

ΤΙΜ: Πλατφόρμα ασύρματης επικοινωνίας

Τη διάθεση του BlackBerry και στην Ελλάδα ανακοίνωσαν σήμερα η TIM και η Research In Motion (RIM). Σύμφωνα με ανακοίνωση της TIM, ενοποιώντας σε μία κορυφαία τεχνολογική πλατφόρμα ασύρματης επικοινωνίας εφαρμογές φωνητικής κλήσης, αποστολής και λήψης e-mail καθώς και δεδομένων το BlackBerry δίνει απόλυτη ελευθερία κινήσεων στους χρήστες που επιθυμούν να έχουν μια ολοκληρωμένη λύση επικοινωνίας, κάθε στιγμή, όπου και αν βρίσκονται.

«Χαιρόμαστε που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη λύση BlackBerry, υλοποιώντας τη δέσμευσή μας να τους προσφέρουμε απόλυτη ελευθερία σε συνδυασμό με προσωπικό έλεγχο στην επικοινωνία τους», δήλωσε ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της ΤΙΜ Ελλάς κ. Δαμιανός Χαραλαμπίδης.

«Το BlackBerry είναι το ιδανικό εργαλείο για τους επαγγελματίες που είναι συνεχώς σε κίνηση, ώστε να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική τους επικοινωνία», πρόσθεσε.

Η λύση BlackBerry από την ΤΙΜ προσφέρει στους χρήστες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα τη δυνατότητα να έχουν εύκολη πρόσβαση στο e-mail τους αλλά και σε όλες τις εφαρμογές επικοινωνίας που επιθυμούν: τηλεφωνικές κλήσεις, αποστολή SMS, πρόσβαση στο Internet, πρόσβαση στο προσωπικό τους organizer και σε εταιρικές εφαρμογές, μέσω μίας μόνο συσκευής.

Η λύση BlackBerry από την ΤΙΜ διατίθεται σε συνδρομητές της ΤΙΜ με συμβόλαιο, μέσω του εμπορικού της δικτύου και των καταστημάτων ΤΙΜ σε όλη την Ελλάδα καθώς και από το Τμήμα Εταιρικών Πωλήσεων της εταιρείας.

Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2005 η ΤΙΜ προσφέρει εντελώς δωρεάν τη χρήση της λύσης BlackBerry ως ειδική προσφορά γνωριμίας.

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το BlackBerry, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες της ΤΙΜ μπορούν να καλούν στο 1231 από κινητό ΤΙΜ (χωρίς χρέωση) ή στον αριθμό 693 560 1231 από οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό.