Οικονομία & Αγορές
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2005 16:53

Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΒΑΝΗ Α.Β.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 07/11/2005, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00, στα γραφεία της εταιρίας, Σόλωνος 98, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Συμπλήρωση σκοπού της εταιρείας και ανάλογη τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού. 2. Επαύξηση των μελών του Δ.Σ. από 5 μέλη σε 7 μέλη και ανάλογη τροποποίηση του άρθρου 13 του Καταστατικού. 3. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Κάθε μέτοχος που επιθυμεί να μετάσχει στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο και να ψηφίσει σε αυτή πρέπει σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό να ζητήσει από το χειριστή του λογαριασμού του ή το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών τη δέσμευση του συνόλου ή μέρους των μετοχών του και να καταθέσει στα γραφεία της εταιρείας, Σόλωνος 98 - Αθήνα, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Συνέλευσης, βεβαιώσεις του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών μαζί με τα έγγραφα πληρεξουσιότητάς του.

ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 08/11/2005, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, στην Θεσσαλονίκη, Αντώνη Τρίτση 21, Πυλαία, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 565.200,00 Ευρώ με κεφαλαιοποίηση ισόποσου ποσού από το ειδικό αποθεματικό που έχει σχηματισθεί από τη διαφορά της τιμής έκδοσης μετοχών υπέρ το άρτιο, με την έκδοση 942.000 κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 0.60 Ευρώ εκάστη, και τη δωρεάν διανομή στους μετόχους της εταιρίας, σε αναλογία 2 (δύο) νέες κοινές ονομαστικές μετοχές για κάθε 10 (δέκα) παλαιές κοινές ονομαστικές μετοχές. 2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας. 3. Κωδικοποίηση του καταστατικού της εταιρίας. 4. ¶λλα θέματα και ανακοινώσεις. Για την συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, ο κ.κ. Μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), μέσω του χειριστή τους τον αριθμό των μετοχών με τις οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν. Όσοι από τους μετόχους διατηρούν τις μετοχές τους στον Ειδικό Λογαριασμό του Σ.Α.Τ., πρέπει να τις δεσμεύσουν στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών ΑΕ. Και στις δύο περιπτώσεις, οι σχετικές βεβαιώσεις δέσμευσης πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία (Τμήμα Μετόχων) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, πρέπει να κατατεθούν στην εταιρία και πληρεξούσια των αντιπροσώπων τους.