Οικονομία & Αγορές
Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2005 14:16

Μήνας FORTHnet στα Multirama

Την ευκαιρία να επωφεληθούν από τις προσφορές της FORTHnet θα έχουν όσοι επισκεφθούν κάποιο από τα καταστήματα Multirama σε όλη την Ελλάδα από τις 18 Οκτωβρίου έως και τις 18 Νοεμβρίου 2005.

Πιο συγκεκριμένα, με κάθε ADSL in a box δίνεται δώρο ένα Video Conference Kit που περιλαμβάνει web camera και ακουστικά με ενσωματωμένο μικρόφωνο για ζωντανή επικοινωνία με εικόνα και ήχο στο Internet.

Επιπλέον, τα ADSL in a box και ADSL in a box Plus προσφέρονται στις νέες, μειωμένες τιμές - 109€ και 159€ (+ ΦΠΑ) αντίστοιχα – και περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεται κάποιος για να συνδεθεί για πρώτη φορά με ADSL, εύκολα και οικονομικά, για 3 + 1 μήνες (η προσφορά επιπλέον χρόνου ισχύει μέχρι 30 Νοεμβρίου 2005).

Με κάθε εξάμηνη συνδρομή FORTHnet Internet ISDN 64, προσφέρονται δώρο τέσσερις (4) επιπλέον μήνες και έτσι αποκτά κανείς 10 μήνες Internet με μόλις 90€ (+ ΦΠΑ), ενώ με κάθε 12μηνη συνδρομή FORTHnet Internet PSTN, προσφέρεται δώρο ένα FORTHnet AntiDialer για αποτελεσματική προστασία από τους dialers που «φουσκώνουν» τους τηλεφωνικούς λογαριασμούς, στην τιμή των 138€ (+ ΦΠΑ).

Όλες οι κάρτες προπληρωμένου χρόνου πρόσβασης NetKey (6€, 10€ και 20€) συνοδεύονται με δώρο διπλάσιο χρόνο σύνδεσης.