Οικονομία & Αγορές
Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2005 16:41

Νέα υπηρεσία από τη Winbank

Τη νέα, βραβευμένη υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών για όλους, winbank easypay, παρουσίασε σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η υπηρεσία winbank easypay είναι η πρώτη ηλεκτρονική υπηρεσία πληρωμών και εισπράξεων στην ελληνική αγορά, που απευθύνεται τόσο σε όλους τους καταναλωτές όσο και σε όλες τις επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Στις επιχειρήσεις και στους οργανισμούς παρέχει τη δυνατότητα να προσφέρουν στους πελάτες τους ένα νέο και εύκολο τρόπο εξ αποστάσεως πληρωμής. Σε όλους τους καταναλωτές, είτε είναι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς είτε όχι, δίνεται η δυνατότητα πληρωμής όλων των οφειλών τους από ένα σημείο πρόσβασης.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω Internet (www.easypay.gr) και μέσω τηλεφώνου (801 802 803 804 και 210 32 88 000).

Το easypay βραβεύτηκε από το αγγλικό περιοδικό διεθνούς κύρους “Banking Technology” που για έκτη χρονιά διοργανώνει τον σχετικό διαγωνισμό. Πιο συγκεκριμένα, στα φετινά «The European Banking Technology Awards 2005» η υπηρεσία winbank easypay κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Best Payments Achievement», ενώ στην τελική τριάδα ήταν ακόμη η Visa Europe και ο Ιταλικός οίκος Societe i Servizi Bancari (SSB). Τα βραβεία αυτής της κατηγορίας αναγνωρίζουν και ξεχωρίζουν στην Ευρώπη τις υπηρεσίες που διακρίνονται για την καινοτομία τους και καθιερώνουν νέα standards στα συστήματα πληρωμών.

Στο φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν ονόματα διεθνούς κύρους όπως ο όμιλος Citigroup που διακρίθηκε σε δύο κατηγορίες, η Royal Bank of Scotland, η Halifax Bank of Scotland, η Barclays Capital, η BNP Paribas και πολλές ακόμα.