Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2005 12:49

Audio Visual: Βελτίωση αποτελεσμάτων

Σε 3.259 χιλ. ευρώ ανήλθε στο εννεάμηνο της τρέχουσας χρήσης η καθαρή προ φόρων κερδοφορία της εταιρείας Επιχειρήσεις Ηχου και Εικόνας Α.Ε. (Audio Visual) παρουσιάζοντας άνοδο κατά 21% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή χρονική περίοδο.

Τα μετά από φόρους κέρδη της μητρικής εταιρείας ανήλθαν στο ποσό των 2.238 χιλ. ευρώ ενισχυμένα κατά 28%.

Σε επίπεδο ενοποιημένων αποτελεσμάτων, τα κέρδη μετά από φόρους και μετά την αφαίρεση των δικαιωμάτων μειοψηφίας διαμορφώθηκαν στο ποσό των 2.723 χιλ. ευρώ έναντι ποσού 1.887 χιλ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, παρουσιάζοντας βελτίωση κατά 44%.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η πορεία των αποτελεσμάτων για το εννεάμηνο της τρέχουσας χρήσης κινείται στο πλαίσιο του επιχειρηματικού σχεδίου της εταιρείας, το οποίο προβλέπει περαιτέρω επέκταση στο χώρο της ψυχαγωγίας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Audiovisual συμμετέχει μέσω κοινοπρακτικού σχήματος στη διαγωνιστική διαδικασία που έχει προκηρύξει η εταιρεία Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε. για την παραχώρηση εκμετάλλευσης της Ολυμπιακής Εγκατάστασης "Κανόε - Καγιάκ Σλάλομ" και ήδη έχει προκριθεί στη β' φάση του διαγωνισμού.